Accident la Sacueni, Bihor: Cinci persoane au fost ranite

Accident cu cinci victime, dintre care două în stare foarte gravă, la intrarea în Săcueni. Un Renault a cărui şoferiţă a luat o curbă prea largă a fost spulberat sub roţile unui TIR. Trei dintre victimele accidentului au rămas încarcerate în autoturism, fiind eliberate dintre fiarele contorsionate de echipajul de la descarcerare.

„Este vorba despre o coliziune între un autotren şi un autoturism. Poliţiştii sunt la locul accidentului şi fac primele cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Potrivit martorilor, maşina mică, un Renault cu numere de Maramureş, a fost efectiv ruptă în bucăţi. La intrarea în Săcueni, dinspre Oradea, autoturismul a tăiat o curbă mai strâmtă, a agăţat coada unui TIR cu număr de Ucraina care venea din sens opus, a ricoşat, s-a învârtit pe drum şi a fost aruncat sub roţile unui alt TIR.

În Renault se aflau 5 persoane: doi adulţi şi trei adolescenţi. Doi dintre adolescenţi au ieşit singuri din maşină, cu răni aparent uşoare, însă cei doi adulţi de pe scaunele din faţă au fost grav răniţi şi au avut nevoie de descarcerare. La fel s-a întâmplat şi în cazul unei adolescente, şi ea rănită, însă nu atât de grav precum adulţii.

„Victimele sunt în drum spre spital încă, este vorba de doi adulţi în stare gravă, cu leziuni la nivelul capului şi toracelui, şi trei copii cu răni uşoare, în principal escoriaţii şi contuzii. Copiii vor merge la Spitalul Municipal”, a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD.

romaniatv.net

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *