Iron Maiden va dedica regretatului Robin Williams o melodie de pe noul său disc, intitulat The book of souls

Grupul britanic ‘Iron Maiden’ va dedica regretatului actor american Robin Williams o melodie de pe noul său disc, intitulat ‘The book of souls’, relatează site-ul www.nydailynews.

Informația a fost furnizată presei de vocalistul grupului de heavy rock, Bruce Dickinson, într-un interviu pentru Corriere della Sera, în care a povestit cum a suferit și apoi s-a vindecat de cancer la limbă și în care a vorbit și despre discul care va apărea pe piață la 4 septembrie.

‘Cântecul meu favorit este unul pe care nu l-am scris eu. Este *Tears of a clown* și vorbește despre Robin Williams. Mă tot întreb cum putea fi atât de deprimat deși mereu părea atât de fericit’, a comentat muzicianul de 57 de ani.

El este unul dintre nenumărații oameni care și-au pus această problemă după ce extrem de îndrăgitul actor Robin Williams, laureat al premiului Oscar, s-a sinucis la 11 august 2014, la 63 de ani, după o lungă depresie pe care reușise să o ascundă de ochii publicului.
Melodia ‘Tears of a clown’ interpretată de ‘Iron Maiden’ nu este primul omagiu muzical adus marelui comic, întrucât, luna trecută, Cee Lo Green a lansat un single intitulat ‘Robin Williams’, primul de pe un viitor album.

Cristina Mac, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *