STRACO Grup a intrat in insolventa

Tribunalul Bucureşti a admis, la 24 august, cererea de intrare în insolvenţă a STRACO Grup (depusă la data de 11 august), solicitarea acestuia fiind judecată „cu celeritate”, deşi este vacanţă judecătorească.

„Admite cererea debitorului. În temeiul art. 71 alin.1 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, deschide procedura generală împotriva debitorului SC STRACO GRUP SRL. În baza art. 66 alin. 6 teza a 2-a din Legea 85/2014 califică cererile creditorilor SC ANTREPRIZA CONSTRUCŢII MONTAJ NR 4 BUCUREŞTI , SC SOREL PROD CORN 2000 SRL , SC STEFIMAR EUROCONS SRL, SC UNICREDIT LEASING CORPORATION IFN SA şi SC AMFORA PLUS TRANS SRL de deschidere a procedurii insolvenţei, drept declaraţii de creanţă”, se arată în sentinţa TMB.

Straco Grup (controlat de fraţii Alexandru şi Traian Horpos, care au mai lucrat împreună la autostrada Deva-Orăştie), şi-a adjudecat o mare parte din cele cinci contracte în valoare totală de aproape 1,2 miliarde de lei pentru construcţia autostrăzii Câmpia Turzii – Ogra – Târgu-Mureş, cu o lungime totală de circa 57 de kilometri, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Transporturilor.

curierulnational.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *