Admitere INM 2015. Subiecte și bareme la testul grilă eliminatoriu din 30 august

Duminică, 30 august, a avut loc prima probă, eliminatorie, din concursul de admitere INM 2015, concurs desfășurat anual în perioada iunie – octombrie.

Potrivit listelor afișate de INM, unui număr de 3297 de candidați le-au fost validate dosarele de înscriere, având astfel dreptul să participe la testul grilă eliminatoriu de verificare a cunoștințeor juridice din data de 30 august.

Rezultate test grilă eliminatoriu de verificare a cunoștințelor juridice – 30 august 20154 Septembrie – Lista candidaților care au obținut punctajul necesar pentru a fi admiși la prima probă eliminatorie din concurs

Ca în fiecare an, Institutul Național al Magistraturii a afișat, după desfășurarea probei, respectiv la ora 15:10, în data de 30 august, subiectele și baremele pentru fiecare dintre materiile de concurs. Iată care sunt acestea:

Subiecte și bareme test grilă eliminatoriu de verificare a cunoștințelor juridice – 30 august 2015Subiecte Grila 1 – Barem Grila 1Subiecte Grila 2 – Barem Grila 2Subiecte Grila 3 – Barem Grila 3Subiecte Grila 4 – Barem Grila 4

Depunerea contestațiilor la barem

Conform art. 19 alin.l din Regulamentul privind concursul de admitere si examenul de absolvire a Institutului Naţional al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.439/2006, cu modificările si completările ulterioare, baremul de evaluare şi notare poate fi contestat în termen de 24 ore de la afişarea la centrul de concurs.

Contestaţiile la baremul de evaluare şi notare se întocmesc distinct pentru fiecare din disciplinele la care se contestă baremul (Drept civil/Drept procesual civil/Drept penal/Drept procesual penal) şi se depun la Institutul Naţional al Magistraturii, prin fax, la numerele 021/311.02.34, 021/407.62.67 sau 021/407.62.68.

Ce urmează în concursul de admitere INM 2015

Conform calendarului oficial de concurs, în zilele de1-2 septembrie 2015 se vor soluționa contestaţiilor la barem; în 4 septembrie 2015 se vor afişa rezultatele la proba eliminatorie de verificare a cunoştinţelor juridice, iar în 7 septembrie se va publica motivarea soluţionării contestaţiilor la barem.

Alte date de interes:
4-8 septembrie 2015 – depunerea contestaţiilor împotriva punctajului obţinut la proba eliminatorie de verificare a cunoştinţelor juridice;
9 septembrie 2015- soluţionarea contestaţiilor formulate împotriva punctajului obţinut la proba eliminatorie de verificare a cunoştinţelor juridice;
10 septembrie 2015 – afişarea rezultatelor după soluţionarea contestaţiilor formulate împotriva punctajului obţinut la proba eliminatorie de verificare a cunoştinţelor juridice.

Candidații declarați admis la testul grilă eliminatoriu vor participa în 13 septembrie la proba scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a raţionamentului logic.

Ce trebuie să știi despre testul de verificare a raționamentului logicGhidul candidatului la INM – cum se rezolvă corect testul de raționament logic

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *