Fornetti România a ieşit din insolvenţă

Fornetti România, cel mai mare ju­cător de pe piaţa de patiserii şi co­vri­gării, a ieşit la finalul lunii iulie din in­sol­venţă, stare în care se afla încă din 2011.

Compania, cu afaceri de 100 mil. lei anul trecut, are în plan după ieşirea din insolvenţă schimbarea „la faţă“ a magazinelor, respectiv rebran­dingul acestora, şi angajarea a 50-100 de oameni.

Managementul reţelei Fornetti, care numără peste 600 de unităţi la nivel naţional, a decis ca în următoarele şase luni să demareze un program de modernizare a unităţilor exis­tente şi a celor noi, pro­gram ce va include şi rebran­dingul acestora.

Fornetti România, cu sediul în Timişoara, a fost în­fiinţată în anul 2001 prin in­termediul unui parteneriat cu Fornetti Kft. din Ungaria. Compania a devenit master-francizor pentru această marcă în România după ce iniţial a avut activităţi de distribuţie a produselor de patiserie. Firma are o fabrică în apropiere de Timişoara.

Recent, compania-mamă a fost pre­luată de compania elveţiano-irlandeză Aryzta AG, acţionar al Origin Enterprises, care a cumpărat recent companiile din agrobusiness Comfert Bacău şi Redoxim Timişoara.

zf.ro

 

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *