answear.com, retailer de moda din Polonia, a numit-o pe Raluca Radu (Georgescu) in functia de country manager

Retailerul online de modă answear.com, liderul pieţei de profil din Polonia potrivit datelor ZF, a recrutat-o pe românca Raluca Radu (31 de ani) să conducă operaţiunile locale ale companiei.

Anterior, timp de puţin peste un an, Raluca Radu a fost directorul de marketing şi vânzări al retailerului foto şi video F64, după ce înainte condusese din poziţia de country manager activitatea platformei de anunţuri olx.ro şi a site-ului autovit.ro specializat în industria auto, ambele aflate în portofoliul grupului sud-african Naspers.

Ziarul Financiar a scris recent că polonezii de la answear.com se pregătesc să intre pe piaţa din România după ce au cucerit deja Polonia, Cehia şi Slovacia. Reprezentanţii companiei declarau în urmă cu circa o săptămână că se află în faza de prelansare a operaţiunilor, punând bazele echipei, pregătind site-ul în limba română şi campania promoţională.

Retailerul online de modă din Polonia answear.com va intra în luptă în România atât cu brandurile specializate precum Zara sau H&M, cât şi cu jucătorii online mari, care au creat adevărate malluri pe internet, cum este cazul eMag, liderul pieţei româneşti.

Recrutarea Ralucăi Radu (anterior Geor­gescu) în poziţia de country manager re­pre­zintă încă un pas în procesul de lansare a operaţiunilor locale. Ea va prelua noua poziţie începând cu luna octombrie, potrivit datelor oferite de ea pentru ZF.

Cristina Rosca, zf.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *