Rezultate admitere INM 2015. Lista celor 425 de candidați care au obținut punctajul minim la testul grilă eliminatoriu din 30 august

ActualizareAcest articol a fost actualizat în data de 18 septembrie când s-au publicat rezultatele pentru testul de verificare a raționamentului logic din concursul de admitere INM 2015.

Foto via © Shutterstock.com

Lista finală a candidaților admiși la testul grilă eliminatoriu din 30 august

Actualizare 10 septembrie – După respingerea tuturor contestațiilor la barem și punctajele afișate la prima probă din concursul de admitere INM 2015, comisiile de concurs au publicat joi, 10 septembrie, lista finală a candidaților admiși la testul grilă de verificare a cunoștințelor juridice (a se vedea mai jos). Următoarea probă din concurs, testul grilă de verificare a raționamentului logic se va desfășura duminică, 13 septembrie, la UNIVERSITATEA ROMÂNO AMERICANĂ, cu sediul în Bucureşti B-dul Expoziţiei, nr. 1B, sector 1. Mijloace de transport: tramvaiul: 41; – autobuzele 105 şi 330 – staţia Piaţa Presei. Concursul va începe la ora 9,00. Accesul candidaţilor în sălile de concurs este permis între orele 7,30 – 8,30, numai pe baza actului de identitate (buletin de identitate/carte de identitate sau paşaport). Pentru elaborarea lucrării scrise, candidaţii pot folosi numai cerneală sau pix cu pastă de culoare neagră. Se interzice candidaţilor să deţină asupra lor, pe timpul desfăşurării probei, ceas şi orice surse de informare, precum şi orice mijloace de comunicare. încălcarea acestor dispoziţii atrage eliminarea din concurs. Listele cu repartizarea candidaţilor pe săli se vor publica pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii şi Institutului Naţional al Magistraturii în data de 11 septembrie 2015 şi vor fi afişate pe uşile sălilor în care se desfăşoară proba.

Rezultate INM 201518 septembrie – Rezultate INM 2015. Toți candidații au promovat testul de verificare a raționamentului logic10 Septembrie – Lista finală a candidaților admiși la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice4 Septembrie – Rezultate obținute de candidați la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice

Astfel, din totalul de 3297 de candidați, doar 13 procente au reușit să obțină punctajul minim pentru a putea continua concursul, punctajul maxim în acest an – 90 de puncte, fiind obținut de doi candidați, iar cu punctajul minim – 0 puncte, a fost notat un candidat din Cluj.

Contestații la punctajele afișate pentru prima probă

Potrivit dispoziţiilor art.21 din Regulamentul privind concursul de admitere şi examenul de absolvire a Institutului Naţional al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea nr.439/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, modificată şi completată, candidaţii pot contesta punctajul obţinut la proba eliminatorie tip grilă de verificare a cunoştinţelor juridice.

Contestaţiile se depun la Institutul Naţional al Magistraturii în termen de 3 zile de la data publicării rezultatelor pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii şi Institutului Naţional al Magistraturii, la numerele de fax 021.311.02.34, 021.407.62.67 sau 021.407.62.68.

Perioada anunțată de depunere a contestațiilor la punctajul primei probe este 4-8 septembrie.

Nicio contestație la barem nu a fost admisă

La baremele celor patru grile au fost depuse 155 de contestații, astfel:

  • drept civil – 8 candidați
  • drept procesual civil – 16 candidați
  • drept penal – 69 candidați
  • drept procesual penal – 62 de candidați

Toate contestațiile au fost respinse ca neîntemeiate, urmând ca, în termenul stabilit prin calendarul concursului, respectiv luni, 7 septembrie, să fie afișate și motivăriile comisiilor de soluționare a contestațiilor.

Rezultatele finale la această primă probă vor fi anunțate în data de 10 septembrie, urmând ca pe 13 septembrie să se desfășoare testul grilă de verificare a raționamentului logic.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *