PlayGround, parc pentru acrobații cu bicicleta, inaugurat în Brașov

Sărituri spectaculoase, ropote de aplauze şi multă adrenalină la inaugurarea primului parc pentru acrobaţii cu bicicleta, din Braşov. PlayGround este cel mai nou şi mai bine amenajat loc de distracţie din oraşul de la poalele Tâmpei, dedicat exclusiv pasionaţilor de biciclete. Este deschis non-stop, iar intrarea este gratuită pentru toţi cei care vor să aibă parte de senzaţii tari, în condiţii de siguranţă.

Un concurs de îndemânare a marcat deschiderea parcului. Tineri din Iaşi, Miercurea Ciuc, Cluj, Mureş, Baia Mare sau Bucureşti, dar şi localnici s-au întrecut în demonstraţii complicate pe două roţi.

„Am participat la toate, mi se pare un concurs foarte fain, lumini, ceva de genul nu am mai văzut în România”, spune un împătimit al acestui sport.

PlayGround este singurul dirtpark din ţară cu nocturnă, deschis pentru toţi cei cărora nu le este frică să se murdărească – de la copii şi amatori, până la cei mai înflăcăraţi pasionaţi ai ciclismului.

Parcul are trasee cu grade de dificultate diferite pentru cei care doresc să meargă pe bicicletă, indiferent de nivelul de pregătire.

„După ce am făcut ani la rând concursuri de mountain biking gravitaţional de cea mai bună calitate, am avut rideri din Cupa Mondială aici, în împrejurimile Braşovului, ne-am gândit să mergem un pas mai încolo. Avem un bikepark în derulare, dar până să avem gata bikepark-ul, am zis să facem acest dirtpark”, spune Maximilian Munteanu, organizator.

Lucrările la amenajarea parcului au durat jumătate de an şi au fost realizate printr-o iniţiativă privată.

digi24.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *