Serena Williams, vedeta in Calendarul Pirelli 2016

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a dezvăluit că va fi protagonista următoarei ediții a Calendarului Pirelli, realizat de compania italiană producătoare de pneuri.

„Puteți ghici? Sunt atât de fericită că fac parte din Calendarul Pirelli pe 2016, alcătuit de Annie Leibovitz”, a scris Serena într-un mesaj postat pe contul ei de Twitter, surprinzându-și fanii.

Realizat în studio în luna iulie, de către americanca Annie Leibovitz, devenită faimoasă pentru portretele sale fotografice, Calendarul Pirelli va fi dezvăluit publicului la Londra, la sfârșitul lui noiembrie, iar Serena Williams este prima protagonistă a ediției 2016 făcută publică.

„Serena Williams întruchipează stilul, puterea, frumusețea și curajul. Actualmente pe prima poziție în lume, Serena a trecut peste provocări insurmontabile ca să câștige 21 de Mari Șlemuri în cariera sa.

Ea se face remarcată nu doar în lumea tenisului, ci repurtează succes și în alte zone în afara sportului, cum ar fi filmul, televiziunea, moda și actele de caritate. Abilitățile ei de jucătoare de tenis, combinate cu activitățile din afara arenei, fac din Serena Williams unul din numele și chipurile cele mai cunoscute din lume — o legenda vie”, se precizează într-un comunicat dat publicității luni de Pirelli.

Serena Williams, care va împlini 34 de ani pe 26 septembrie, a câștigat trei turnee de Mare Șlem în acest an, ajungând la un total de 69 titluri WTA, între care 22 de Grand Slam. Ea fost medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2000 (la dublu), 2008 (la dublu) și 2012 (la simplu și la dublu).

Mihai Dragomir, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *