World Education Fair la București. 45 de universități din 7 țări își prezintă oferta

Un număr de 45 de universități din 7 țări – Danemarca, Elveția, Marea Britanie, Olanda, Germania, Austria și Statele Unite – își prezintă, sâmbătă și duminică, la București, oferta educațională în cadrul târgului de consultanță educațională World Education Fair.

La World Education Fair, reprezentanții universităților le vor oferi studenților și elevilor de liceu toate informațiile necesare despre studiile universitare de licență, master și MBA, precum și informații despre cum pot obține burse sau finanțări la aceste instituții.

Potrivit organizatorilor, pe lângă reprezentanții universităților de top din străinătate, la World Education Fair vor fi prezenți și studenți de la facultățile respective. Astfel, tinerii liceeni interesați să studieze la o facultate de elită din străinătate și părinții lor vor avea ocazia să discute direct cu aceștia, pentru a afla detalii și informații concrete despre viața în campusurile universitare și țările respective.

„În topul primelor trei destinații de studiu se mențin în continuare, pe lângă Marea Britanie, Danemarca și Olanda. Destinația preferată, și în același timp și cea mai scumpă, rămâne, ca și anul trecut, Marea Britanie. 60% dintre tinerii români optează să studieze aici”, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, organizatorul Svetlan Danev.

Potrivit acestuia, vizitatorii târgului, care se desfășoară la hotelul Athenee Palace Hilton din Capitală, se pot informa despre cum pot obține o bursă totală sau parțială oferită de unele universități participante la World Education Fair, dar și despre metode alternative de finanțare, despre împrumuturi pentru studii și despre metodele de rambursare a acestora.

Cei care nu vor putea ajunge la ediția din București pot participa la târgurile World Education Fair care vor avea loc în Timișoara, luni, în Galați, pe 30 septembrie, sau în Constanța, pe 1 octombrie.

Roberto Stan, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *