Cathriona White, iubita lui Jim Carrey, s-a sinucis

Iubita lui Jim Carrey, Cathriona White, și-a pus capăt zilelor, iar actorul de 53 de ani, care avea o relație tumultuoasă cu tânăra, s-a declarat marți „profund întristat și șocat”, transmite AFP.

Potrivit lui Fred Corral, purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles, „o femeie de 30 de ani din Sherman Oaks” a fost găsită moartă de serviciile medicale de urgență luni seară. Ei au apreciat că „aparent este vorba de sinucidere”. S-a deschis o anchetă pentru deces prin sinucidere, a adăugat Corral.

Conform presei americane specializate în celebrități, cei doi s-ar fi despărțit joia trecută, după o relație tumultuoasă întreruptă de câteva ori. Conform site-ului TMZ.com, care citează surse din poliție, femeia ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente, însă purtătorul de cuvânt al poliției din Los Angeles nu a confirmat deocamdată această informație.

Jim Carrey a spus că este „șocat și profund întristat de decesul dragei Cathriona”. „Era o floare irlandeză delicată și cu adevărat plăcută, prea sensibilă pentru această lume”, a scris el într-un comunicat preluat de AFP.

Actorul posta cu regularitate pe contul său Twitter fotografii făcute de Cathriona White. Aceasta scrisese un mesaj cu subînțeles pe Twitter, pe 24 septembrie: „Mă deconectez de la Twitter. Sper că am fost o lumină pentru apropiați și pentru cei pe care îi iubesc”.

Lelia Bretan, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *