Debutul pe Broadway al actriței Keira Knightley, întrerupt de un fan care a cerut-o de soție (Video)

Debutul pe Broadway al actriței Keira Knightley a fost întrerupt de un incident neprevăzut, fiind nevoie de reluarea spectacolului după ce un fan a strigat din răsputeri către actrița britanică și i-a aruncat pe scenă un buchet de flori cerând-o de soție, relatează UPI.com.

La câteva minute după începerea spectacolului ‘Therese Raquin’, joi seară, în adaptarea regizoarei Helen Edmundoson, fanul, care se afla la mezanin, a început să strige către actrița britanică, adresându-i mai multe întrebări la care aștepta ca aceasta să-i ofere un răspuns. În cele din urmă fanul a aruncat un buchet pe scenă, cerându-i actriței britanice să se căsătorească cu el.

Actorul Gabriel Ebert a îndepărtat repede buchetul de pe scenă, în aplauzele publicului, iar bărbatul a fost scos din sală de angajați ai personalului de securitate și a fost reținut ulterior de un echipaj al poliției din New York.

Spectacolul a fost reluat după o scurtă pauză, fără să mai existe incidente.

După încheierea spectacolului, organizatorii au anunțat că de acum înainte vor fi sporite măsurile de securitate pentru actori și public, refuzând să comenteze pe marginea celor întâmplate.

Keira Knightley, 30 de ani, interpretează rolul principal din piesa ‘Therese Raquin’, alături de actori precum Gabriel Ebert, Matt Ryan și David Patrick.

Liviu Tatu, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *