Renee Zellweger a început filmările la Bridget Jones’s Baby

Filmările la noile aventuri ale personajului Bridget Jones au început și producătorii au dezvăluit prima fotografie a eroinei filmului, interpretată de aceeași Renee Zellweger, informează publicația purepeople.com.

Renee Zellweger, Foto: celebitchy.com

Actrița americană în vârstă de 46 de ani a reluat rolul personajului devenit mit, spre deliciul multor admiratori care nu-și puteau imagina pe altcineva în această ipostază. „Filmările la ‘Bridget Jones’s Baby’ au început”, a putut fi citit pe contul Twitter al studiourilor de producție Universal din Marea Britanie.

O fotografie a actriței, acuzată că ar fi abuzat de chirurgia plastică, arată un chip lipsit de riduri. Cu un zâmbet neastâmpărat pe buze, ea ține un iPad în mâini.

Subiectul filmului, a cărui lansare este programată pe 16 septembrie anul viitor, este ținut în prezent în secret, mai ales pentru că nu este vorba despre o adaptare a ultimei cărți a scriitoarei Helen Fielding, lansată în octombrie 2014.

Revista ‘People’ a declarat că filmul ar trebui să fie mai degrabă inspirat de cronicile deținute de autoare în publicațiile Daily Telegraph și The Independent concentrate pe sarcina personajului Bridget Jones, care are îndoieli cu privire la identitatea tatălui viitorului ei copil.

Filmările au început la 2 octombrie pe străzile din Londra. Patrick Dempsey (49 de ani), care a preluat rolul personajului Daniel Cleaver, abandonat de Hugh Grant (55 de ani), a postat de asemenea o fotografie pe rețelele sociale. Fostul star din ‘Anatomia lui Grey’ a precizat că a început repetițiile împreună cu Colin Firth (55 de ani), care îl întruchipează în continuare pe minunatul personaj Mark Darcy, mai precizează purepeople.com.

Constanta Nita, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *