Tracy Trinita, primul supermodel indonezian din New York, a devenit pastor

Fostul supermodel Tracy Trinita s-a convertit la creştinism, a renunţat la şedinţele foto şi predică adevărul Bibliei în cele mai îndepărate colţuri ale lumii. Este greu de crezut, dar adevărat.

Celebrul fotomodel Tracy Trinita s-a născut în Bali şi la doar 15 ani şi-a început cariera de fotomodeling în New York, potrivit christiantoday.com. A lucrat ani de zile în luminile reflectoarelor şi în a pozat în cele mai exotice locaţii.

„Am crezut că voi fi mai fericită dacă am bani, aşa că mi-am părăsit prietenii şi familia şi m-am mutat la New York”, spune Trinita. Tracy Trinita a devenit primul supermodel indonezian din New York, dar în ciuda succesului răsunător a fost dezgustată de viaţa printre petreceri şi droguri a colegilor săi de scenă.

A căutat o alternativă şi a văzut că oamenii cu credinţă în Dumnezeu au ceva special, mai multă linişte şi fericire. Trinita a crescut de mică într-un mediu multi-confesional (avea în familie catolici, protestanţi musulmani) aşa încât trecerea la viaţa religioasă nu a fost simplă, nu a ştiut cu priire la adevărata credinţă.

Totul s-a schimat când a ajuns la Paris, pentru o prezentare de modă şi o franţuzoaică a invitat-o să meargă la biserică. A avut revelaţia iubirii puternice care se revarsă din Dumnezeu în inima ei şi a auzit chemarea de a fi „lumina în lumea întunecată a modellingului”.

Potrivit mărturisirii proprii, Dumnezeu i-a cerut să-l arate pe Iisus şi altor fete din industria modei. „Mulţi colegi mi-au luat în derâdere credinţa şi nu înţelegeau de ce refuz anumite şedinţe foto pe care le consideram deplasate”, spune ea.

Fotomodelul a înţeles că misiunea ei e aceea de a propovădui cuvântul Evangheliei „A studiat apologetică creştină şi teologie la Oxford University şi s-a întor în Indonezia pentru a deveni pastor cu acte în regulă.

Acum călătoreşte de-a lungul Asiei împreună cu un predicator celebru, Ravi Zacharias şi ţine conferinţe pe teme creştine. Nu a renunţat cu totul la modă, dar şedinţele foto la care participă sunt mult mai puţine decât înainte şi mai selective.

realitatea.net

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *