Kelly Ripa, 45 de ani, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actrița și vedeta de televiziune americană Kelly Ripa a primit o stea pe bulevardul celebrităților din Hollywood pentru contribuțiile sale în munca de televiziune, scrie UPI.com.

Kelly Ripa, foto: gotceleb.com

Ripa, 45 de ani, a devenit celebră în urma rolului Hayley Vaughan în serialul ‘All My Children’, difuzat de ABC, și din 2000 a fost gazda multor emisiuni Live!, în cadrul aceleiași rețele de televiziune.

‘Suntem entuziasmați să avem numele lui Kelly Ripa pe Bulevardul Celebrităților’, a transmis într-o declarație Ana Martinez, producător în cadrul Walk of Fame. ‘Kelly Ripa a câștigat inimile oamenilor din întreaga țară prin intermediul micului ecran și o recompensăm cu această binemeritată stea pe bulevardul celebrităților’, se mai precizează în același comunicat.

Soțul actriței Mark Consuelos și cei trei copii ai acesteia i-au fost alături vedetei la această ceremonie. Mark și Kelly s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului All My Children, în 1995, și s-au căsătorit în 1996.

Ripa a câștigat cel de-al treilea premiu al său pentru cel mai bun talk-show de divertisment, în aprilie la Daytime Emmy Awards.

Liviu Tatu, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *