Kelly Ripa, 45 de ani, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actrița și vedeta de televiziune americană Kelly Ripa a primit o stea pe bulevardul celebrităților din Hollywood pentru contribuțiile sale în munca de televiziune, scrie UPI.com.

Kelly Ripa, foto: gotceleb.com

Ripa, 45 de ani, a devenit celebră în urma rolului Hayley Vaughan în serialul ‘All My Children’, difuzat de ABC, și din 2000 a fost gazda multor emisiuni Live!, în cadrul aceleiași rețele de televiziune.

‘Suntem entuziasmați să avem numele lui Kelly Ripa pe Bulevardul Celebrităților’, a transmis într-o declarație Ana Martinez, producător în cadrul Walk of Fame. ‘Kelly Ripa a câștigat inimile oamenilor din întreaga țară prin intermediul micului ecran și o recompensăm cu această binemeritată stea pe bulevardul celebrităților’, se mai precizează în același comunicat.

Soțul actriței Mark Consuelos și cei trei copii ai acesteia i-au fost alături vedetei la această ceremonie. Mark și Kelly s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului All My Children, în 1995, și s-au căsătorit în 1996.

Ripa a câștigat cel de-al treilea premiu al său pentru cel mai bun talk-show de divertisment, în aprilie la Daytime Emmy Awards.

Liviu Tatu, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.