Garsonieră de vânzare în București. Prețul începe de la 10.000 de euro

Cea mai ieftină garsonieră din Bucureşti costă 9.500 de euro, are 15 metri pătraţi şi se află în zona Rahova-Sălaj, la etajul doi din patru al unui bloc finalizat în 1970.

Foto via © Shutterstock.com

La polul opus, cea mai scumpă unitate locativă monocamerală din Capitală este situată în zona Victoriei şi are 67 de metri pătraţi la care se adaugă o terasă de 17 metri pătraţi.

Garsoniera face parte dintr-un ansamblu rezidenţial finalizat în 2015 şi poate fi achiziţionată pentru 145.000 de euro (plus TVA), potrivit datelor prezentate de portalul imobiliare.ro.

În mod similar, cel mai ieftin apartament de două camere din Bucureşti se află în zona Giurgiului-Toporaşi şi costă 21.000 de euro, având 35 de metri pătraţi utili, în timp ce un penthouse de două camere, cu o suprafaţă de 70 de metri pătraţi utili plus o terasă de 40 de metri pătraţi, situate în zona Alba Iulia, se vinde cu 350.000 de euro.

La capitolul apartamente de trei camere, cel mai ieftin este situat tot în zona Giurgiului-Toporaşi, costă 26.500 de euro şi are doar 34 de metri pătraţi.

La polul opus, un penthouse de trei camere, cu o suprafaţă utilă de 251 de metri pătraţi, din zona Primăverii, este scos la vânzare cu 1,3 milioane de euro, sumă ce include şi o parte din mobilier.

Andreea Neferu, zf.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *