Lily Aldridge, aleasă să prezinte sutienul de 1,8 de milioane de euro al Victoria’s Secret

Top modelul american Lily Aldridge este cea aleasă să prezinte sutienul în valoare de 1,8 de milioane de euro la viitorul show al celebrei firme de lenjerie Victoria’s Secret, relatează ziarul spaniol ABC.

Lily Aldridge, foto: celebzz.com

Aldrige se alătură astfel altor top modele celebre precum Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima sau Heidi Klum care s-au lăsat admirate cu astfel de creații costisitoare. A fost ea și nu controversata Gigi Hadig, comentată pe toate rețelele de socializare, cea aleasă de Victoria’s Secret să poarte acest sutien confecționat din pietre prețioase.

Denumit „Fantasy Bra”, sutienul este confecționat din diamante și pietre prețioase. Va fi piesa vedetă cu care se va încheia populara și foarte mediatizata paradă ce va avea loc în 10 noiembrie. Lumea va trebui să aștepte însă până în 9 decembrie pentru a vedea show-ul la televiziune.

„Nu pot să cred ceea ce în sfârșit s-a anunțat”, a scris Aldridge, 29 de ani, pe contul său de Instagram. „Mii de mulțumiri VictoriasSecretEd_Razek și Monica Mitro pentru această incredibilă onoare!!!”

Sutienul este confecționat din peste 6.500 de pietre prețioase montate în aur de 18 karate și este creația lui Mouawad, bijutier al casei, care a avut nevoie de 685 de ore de muncă pentru a-l realiza.

Născută în Los Angeles, Lily Aldridge este deja o veterană a industriei modei, însă, tocmai acum când se pregătea să se retragă, a venit această propunere neașteptată. Ea a apărut încă de la 17 ani pe prima pagină a multor reviste precum Vogue, Glamour, Elle, Cosmopolitan și Harper’s Bazaar.

Lily Aldridge a apărut și în prestigioasa Sports Illustrated, alături de Chrissy Tiegen și Nina Agdal, cu prilejul aniversării a 50 de ani de la lansarea revistei.

Mihaela Nicolaescu, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *