Regiunea Pasco County din Florida, capitala mondială a nudismului

Oraşul în care nu se poartă haine. Regiunea Pasco County din Florida, Statele Unite, este considerată capitala mondială a nudismului, datorită numeroaselor complexuri turistice destinate adepţilor acestui stil de viaţă.

Pasco County are foarte multe centre de relaxare pentru nudişti. Mii de adepţi ai naturismului vin aici în fiecare an, pentru a se bucura de aventură şi de linişte alături de alte persoane lipsite de inhibiţii. În aceste centre hainele sunt opţionale sau chiar interzise.

Pasco County sunt include mai multe oraşe în care există centre pentru nudişti, scrie Visitpasco.net. Eden RV Resort este un complex situat în Hudson. Se întinde pe aproximativ 40.400 de metri pătraţi şi cuprinde un hotel, restaurantul cafenea Eden, barul Tiki, un club, o piscină încălzită şi un centru spa. Turiştii se poza caza aici şi în corturi sau rulote.

Land O’ Lakes este o zonă care include 100 de lacuri superbe, situate în centrul Pasco County. Situat foarte aproape de aeroportul internaţional Tampa, regiunea cuprinde mai multe complexuri pentru nudişti, printre care: Lake Como Resort, Caliente Resort & Spa, Paradise Lakes Resort, Paradise Pines RV Park, Riverboat Club Naturist & Artist Resort. Zona Land O’ Lakes este ideală pentru activităţile în aer liber: golf, tenis, plimbări cu barca pe lac. Paradise Lakes Resort este un complex cu 60 de camere pentru turişi şi numeroase facilităţi: club de noapte, piscină, restaurant, centru spa, magazine. Clienţii se pot bucura de volei, jacuzzi şi discuţii cu alţi nudişti la piscină, aceasta fiind cea mai apreciată formă de socializare aici.

Daniela M Dumitru, adevarul.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *