Surorile Denisa, Daniela şi Diana Retegan, practicante de fitness, cele mai frumoase surori din România

Trei surori din România, fotomodele stabilite în Austria şi campioane la fitness, au devenit virale pe internet, după ce au publicat mai multe poze provocatoare pe Instagram, preluate apoi de mai multe reviste, printre care şi Playboy.

Denisa, Daniela şi Diana Retegan au devenit reginele internetului datorită imaginilor extrem de sexy pe care le postează pe pagina lor de Instagram, în care îşi afişează siluetele impecabile.

Campioane la fitness

Împătimite ale fitnessului şi chiar campioane la concursurile de acest gen, frumuseţea celor trei românce a atras atenţia chiar şi publicaţiei Playboy, jurnaliştii americani având numai cuvinte de laudă la adresa tinerelor. În plus, aceştia cred că părinţii fetelor trebuie să fie foarte fericiţi pentru că au trei fiice superbe.

“Faceţi cunoştinţă cu Denisa, Daniela şi Diana Retegan. Cele trei surori sunt extrem de sexy, fiecare în stilul ei unic. Sincer, nici nu pot să-mi aleg o favorită.

Toate trei sunt absolut superbe. Părinţii lor au făcut vreun pact cu diavolul sau ceva? Dumnezeu le era dator cu un favor?

Cum poate o singură familie să producă atâta frumuseţe? Aproape că e incorect”, scrie un jurnalist de la Playboy, precizând că soţii Retegan par să fi câştigat marele premiu de la loteria genetică.

Andreea Ciocanel, libertatea.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *