Turneu de Crăciun – The Christmas Story susținut de Corul Sanctus Pro Deo & Kids

Luni, 14 decembrie, are loc la Sibiu, unul dintre concertele de Crăciun din acest an susținute de Corul Sanctus Pro Deo & Kids în cadrul turneului de Crăciun „The Christmas Story”, turneu ce se desfășoară în șapte orașe din România, în perioada 13 – 21 decembrie.

„Într-o lume a schimbărilor constante, adevărul atemporal al naşterii lui Hristos continuă să fie spus și cântat în fiecare an. Fiecare eră şi cultură a transmis povestirea în dialectul său unic, dar mesajul ieslei din Betleem se adresează inimii, în limbajul ei propriu”, transmit organizatorii.

Intrarea este liberă, iar concertele susținute la Sibiu și Ploiești au o donație sugerată de 20 de lei. La Sibiu, vă provocăm să luați parte prin sprijin financiar, la susținerea proiectelor desfășurate de Sanctus Pro Deo. Resursele financiare strânse cu ocazia concertului vor fi folosite pentru buna desfășurare a turneului în curs, pentru realizarea proiectelor viitoare, dar și pentru achiziționarea echipamentului necesar realizării acestora.

La Ploiești donațiile vor sprijini lupta împotriva violenței domestice. Resursele financiare strânse cu ocazia concertului vor fi direcționate către asociația Compassion and Care, a cărei obiect de activitate este asistența femeilor și copiilor care suferă datorită violenței domestice, în vederea protejării lor, a schimbării situației abuzive și a reintegrării în societate.

Programul turneului The Christmas Story

  • Alba Iulia – 13 Dec. 2015, 18.00, Biserica Baptistă Cetatea
  • Sibiu – 14 Dec. 2015, 19.00, Biserica Evanghelică Sf. Maria
  • Ploiești – 18 Dec. 2015, 18.30, Sala Radio S.O.S
  • Pitești – 19 Dec. 2015, 18.00, Biserica Penticostală Elim
  • Alexandria – 20 Dec. 2015, 09.00, Biserica C.D.E. Harul
  • București – 20 Dec. 2015, 18.00, Biserica C.D.E Izbânda
  • Râmnicu-Vâlcea – 21 Dec. 2015, 18.00, Biserica Penticostală Sf. Treime

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *