Daisy Ridley a devenit una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume datorită noului film Star Wars

Tânăra britanică de 23 de ani a devenit, peste noapte, una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume. Majoritatea criticilor laudă interpretarea actriţei în, potrivit Daily Mail.

Înainte de Star Wars actriţa a interpretat roluri minore: a avut un rol mărunt într-un film sci-fi din 2013 numit Blue Season, a fost un „cadavru” în filmul Casualty şi a mai avut un rol mic în „The Inbetweeners 2” care a fost eliminat la montaj.

Se afla la teatru când a primit apelul în care era anunţată că, după şapte luni şi cinci audiţii, a primit rolul principal. „Când primeşti o asemenea veste te aştepţi ca timpul să se oprească în loc, însă auzeam traficul, iar piesa era în desfăşurare. Viaţa merge mai departe. Bineînţeles, un lucru monumental se întămplase în viaţa mea, dar nimeni nu ştia asta. Am văzut restul piesei, apoi m-am dus acasă cu metroul”, a declarat ea.

Deşi a fost surprinsă că a fost aleasă, ea spune că „aveam un presentiment ciudat. Ceva îmi spunea că o să primesc rolul”. „Îmi place Star Wars, dar nu am fost niciodată un uberfan al universului”, recunoaşte Ridley.
La primele filmări, J.J Abrams i-a reproşat că jocul ei actoricesc este foarte rigid. „Eram foarte speriată. Credeam că o să am un atac de panic, nu puteam respira şi credeam că o să încep să plâng. A fost oribil”, a mărturisit Daisy.

Pentru a se pregăti pentru film, Daisy a muncit timp de 5 ore pe zi şi a renunţat la carbohidraţi din dieta sa în favoarea peştelui şi legumelor. În plus, s-a pregătit timp de trei luni pentru scene de acţiune la studiourile Pinewood din Londra.

Aceasta a studiat la Tring Park School, scoală cu specializări în muzică, teatru şi teatru muzical. „În fiecare an sunt câţiva studenţi care au o strălucire în plus, Daisy se află printre aceştia”, a spus Miriam Juviler, profesoara lui Daisy Ridley.

businessmagazin.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *