Chase Kennedy speră să o detroneze pe Holly Burt, care deţine recordul oficial pentru cele mai lungi picioare din SUA

O tânără în vârstă de 22 de ani din California susţine că are cele mai lungi picioare din America şi îşi construieşte o carieră în modelling, deşi unele agenţii au refuzat-o din cauza înălţimii sale de 1,95 m.

Holly Burt

Chase Kennedy are o înălţime de 1,95 m şi picioarele ei au o lungime de 129,54 cm. Tânăra cu picioare lungi din San Luis Obispo a fost poreclită „Girafa” în şcoală, dar picioarele au ajutat-o să exceleze la sport.

Ea speră să o detroneze pe Holly Burt, care deţine recordul oficial pentru cele mai lungi picioare din SUA, cu o lungime de 125,73 cm.

Chase Kennedy

„Sunt mândră de picioarele mele – nu aş vrea altceva”, a declarat aceasta. „Cred că deţin recordul pentru cele mai lungi picioare din SUA şi îmi place să fiu atât de înaltă. Eu am picioarele mai lungi decât ale lui Holly”, a declarat Chase.

Chase are acum un prieten cu o înălţime de 1,93 m şi recunoaşte că în trecut i-a fost greu să-şi găsească un partener pe măsură.

„Simt că bărbaţii sunt intimidaţi de înălţimea mea şi îmi este greu să găsesc pe cineva la fel de înalt”, a spus tânăra. „Pentru mine nu contează atât de mult înălţime, cât timp nu sunt mai scunzi de 1,85 m.

Pe de altă parte, Chase susţine că mai multe agenţii de modelling au refuzat-o din cauza înălţimii ei de 1,95 m.

gandul.info

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *