Sofia Boutella, noua partenera a lui Tom Cruise

Bombă! Celebrul actor Tom Cruise şi-a găsit femeia visurilor, pe care şi-ar dori să o ia de soţie. Ar fi a patra lui căsnicie.

Este vorba de frumoasa franco-algeriană Sofía Boutella, mai tânără cu 20 de ani decât el, care l-a fermecat.

Cunoscut mai ales pentru seria “Misiune: Imposibilă”, Tom Cruise (53 de ani) a pornit recent într-o “misiune” pe care şi-ar dori nespus să o facă posibilă. Este vorba de cucerirea Sofiei Boutella, o dansatoare, actriţă şi cântăreaţă de numai 33 de ani. Potrivit unui apropiat care a ţinut să-şi păstreze anonimatul, starul, care are o avere de 470 de milioane de dolari, e îndrăgostit lulea de ea. “Simte că Sofia va deveni viitoarea sa soţie, fiind atras mai ales de faptul că e o femeie discretă şi misterioasă”, susţine sursa citată de Radar Online.

“Nu poate să şi-o scoată din minte. După ce a divorţat în 2012 de Katie Holmes, în sfârşit a găsit femeia pe care doreşte să o ia de soţie. Cine e fata asta? Aduceţi-mi-o!”, i-ar fi zis actorul unui prieten citat de revista “Life & Style”. Şi, după ce a cunoscut-o, Tom a rămas încântat de Sofia, care a fost dansatoarea Madonnei şi a apărut în videoclipurile lui Michael Jackson. Anul viitor ea va apărea într-un film din seria “Star Treck”. Sofía Boutella a mai jucat în filmele: “Kingsman: Serviciul secret”, şi “StreetDance 2, Monsters: Dark Continent”.

Arina Avram, click.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *