Amazon se extinde în România și face angajări

Compania americană de comerț online Amazon a anunțat vineri că vrea să înființeze în acest an „mai multe mii de noi locuri de muncă” în Europa, unde grupul are deja peste 40.000 de angajați, informează AFP, preluat de Agerpres.

„Intenționăm să creăm mai multe mii de locuri de muncă în 2016 începând de la lingviști, experți în digital media și până la recrutarea de colaboratori pentru centrele de distribuție și customer service„, a declarat vice-președintele Amazon Europe, Xavier Garambois.

Amazon susține că ‘în prezent recrutăm noi specialiști și în computere și dezvoltatori de software pentru cele 12 centre de cercetare și dezvoltare din Europa’ amplasate în Germania, Irlanda, Olanda, Polonia, România, Spania și Marea Britanie.

8 locuri de muncă la Centrul de Dezvoltare Amazon din Iași

Potrivit paginii de internet a companiei Amazon, în această perioadă se derulează o campanie de recrutare de personal pentru Centrul de Dezvoltare Amazon din Iași (Amazon Dev Ctr (Romania) S.R.L.). Doar în luna ianuarie a anului curent au fost publicate nu mai puțin de opt anunțuri de angajare pentru diferite tipuri de job-uri, în marea majoritate tehnice. Lista joburilor publicate în luna ianuarie este disponibilă mai jos:

Job ID: 373681 Job Title: Fixed Term Recruiter Coordinator
Job ID: 372448 Job Title: Fixed Term Recruiter
Job ID: 372648 Job Title: Software Development Engineer – Website Analytics
Job ID: 371321 Job Title: HR Business Partner
Job ID: 360235 Job Title: Catalog Associate – Spanish
Job ID: 332255 Job Title: Software Dev Engineer, Test (Website Application Platform QA)
Job ID: 370536 Job Title: Software Development Engineer- Application Accessibility
Job ID: 370537 Job Title: Software Development Manager – Application Accessibility

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *