Modelul Katie May a murit la vârsta de 34 de ani din cauza unui accident vascular cerebral

Modelul Playboy Katie May, supranumită „Regina reţelei Snapchat“, a murit la vârsta de 34 de ani, din cauza unui accident vascular cerebral, scrie „The Independent“.

Katie May a suferit, luni, un accidentul vascular cerebral, după ce la începutul săptămânii a fost internată de urgenţă pentru că acuza dureri la nivelul gâtului. Tânăra a fost diagnosticată cu boală obstructivă carotidiană, însă familia a anunţat decesul joi. Originară din Pittsburgh, Pennsylvania, Katie May s-a mutat la Los Angeles pentru a-şi clădi o carieră în lumea modei. O abilă femeie de afaceri, care a început prin a lucra în domeniul Relaţiilor Publice (PR), May a reuşit să-şi dezvolte o carieră de succes şi în modelling, fiind în acelaşi timp mama unei fetiţe.

„Viaţa mea a fost o călătorie incredibilă, cu o mulţime de suişuri şi coborâşuri, dar şi cu numeroase lecţii. Trebuie să spun că cel mai valoros lucru pe care l-am realizat a fost să-mi cresc singură fetiţa“, declara modelul în ianuarie pentru „The Huffington Post“. Katie May a fost model pentru colecţii de lenjerie intimă şi a fost foarte activă pe reţelele sociale, proclamându-se „Regina oficială a Snapchat“ şi atrăgând peste un milion de fani pe platforma online Instagram.

„Cunoscută în mediul online ca «MsKatieMay» şi ca «Regina Snapchat», aceasta lasă în urmă milioane de fani şi o familie cu inima frântă“, a transmis familia tinerei, într-o declaraţie acordată E! News.

Alexandra Costanda, adevarul.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *