Accident in localitatea Nicolae Balcescu, Arad: Trei tineri au murit

Scene cumplite s-au derulat duminica noapte pe Drumul National 7, in judetul Arad. Trei tineri au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat pe constrasens si a fost izbita de un TIR.

Autoturismul era condus de o fata in varsta de 21 de ani, care avea permis de conducere de doar trei luni. Soferul autocamionului a incercat sa evite impactul, dar a fost imposibil.

In masina condusa de fata in varsta de 21 de ani se aflau fratele ei, cu patru ani mai mare, dar si o alta tanara. Mergeau spre Deva, insa in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Arad, drumul lor s-a oprit brusc.

Intr-o curba, soferita, incepatoare, nu a mai putut controla autoturismul, a intrat pe celalalt sens de mers si a ajuns in fata unui TIR care circula regulamentar. Impactul devastator nu a mai putut fi evitat.

Martor: „Masina respectiva a avut viteza si a venit de-a latul si a intrat direct sub el. A incercat sa o evite, dar nu a avut ce face.”

Martor: „L-a luat in plin pe mijlocul masinii, la circa 100 de metri l-a aruncat in sant si a trecut pe langa el.”

Tinerii au ramas captivi intre fiare, iar pompierii chemati in ajutor s-au chinuit mai bine de o ora sa ii elibereze. Totul a fost insa in zadar pentru cei trei. Ranile suferite au fost atat de grave incat nu au mai putut fi readusi la viata.

Politstii au impanzit imediat zona si au stat de vorba cu soferul tirului pentru a reface filmul tragediei.

Barbatul a fost testat cu etilotestul, care a aratat ca nu consumase bauturi alcoolice.
Martorii cred ca lipsa de experienta a tinerei, dar si conditiile de drum au dus la accidentul care a curmat trei vieti.

stirileprotv.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *