Donează 1 leu pentru construcția Spitalului Copiilor la Sibiu

Asociația 1 Leu realizează în această perioadă o campanie de strângere de fonduri pentru construcția unui spital privat pentru copiii bolnavi de cancer la Sibiu. Campania poartă numele „Strângem 1000000 de monede pentru Spitalul Copiilor la Sibiu” iar donațiile pot fi făcute online, pe pagina proiectului, sau fizic, la Sibiu, până pe 30 aprilie la NOD Pub în Piața Mică.

Campania este doar o parte a unui proiect mai mare, care vizează construcția unui astfel de spital privat și la București.

Obiectivul nostru este sa strângem în 3 ani banii de care este nevoie. Din momentul în care banii sunt strânși, construcția efectivă va dura în jur de 2 ani. Dacă obiectivul nostru va fi atins, în primăvara anului 2020 acest spital va fi funcțional.”, susțin inițiatorii pe pagina proiectului.

„Spitalul va fi detinut si operat de o fundatie. Si, foarte important: ne dorim sa construim acest centru fara a solicita sau primi vreun ban de la Statul Roman. Adica doar din donatii si sponsorizari oferite de persoane fizice si juridice private, romane sau straine, fonduri europene sau de alt gen. Dar nu bani publici romanesti. Ne dorim ca acest spital sa fie construit de noi TOTI pentru copiii nostri.”

Donează și tu

Loredana Bențan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *