Jennifer Aniston, în vârstă de 47 de ani, a primit din partea revistei „People“ titlul de „cea mai frumoasă femeie din lume“ a anului 2016

Jennifer Aniston, în vârstă de 47 de ani, a primit din partea revistei „People“ titlul de „cea mai frumoasă femeie din lume“ a anului 2016.

Aniston a mărturisit că s-a simţit foarte măgulită la aflarea veştii că este declarată cea mai frumoasă femeie din lume şi că s-a bucurat ca o adolescentă.

Actriţa a mai spus că a învăţat de-a lungul timpul să se accepte aşa cum este şi să-şi iubească înfăţişarea, insistând asupra faptului că cel mai bine se simte când este sănătoasă şi puternică.

„E o tranziţie rapidă de la a nu ne păsa la a deveni conştienţi de ceea ce consumăm. Să avem grijă cu somnul şi să avem grijă de noi. La 20 de ani nu te doboară nimic.“

Actriţa, în vârstă de 47 de ani, a mărturisit că a început să fie motivată să aibă grijă de ea încă din primii ani ai carierei sale, când un agent de casting i-a spus că nu a primit un rol pe motiv că este „prea durdulie“.

La început a fost uimită, dar şi-a dat seama că avea o dietă îngrozitoare, presărată cu milk shake-uri şi cartofi prăjiţi cu sos, şi a realizat că a venit momentul să acorde mai multă atenţiei alimentaţiei.

Acum, aceasta combină exerciţiile fizice, practicate de cel puţin şase ori pe săptămână a câte o oră pe zi, cu o alimentaţie echilibrată.

Cu toate acestea, recunoaşte că uneori se mai răsfaţă cu micile plăceri culinare, de la chipsuri cu guacamole, la pastele carbonara gătite de soţul ei.

„Nu mai sunt la fel de strictă ca înainte. Încercam tot timpul să fiu atentă ce mănânc. Apoi m-am hotărât să devin mai moderată“, a mărturisit artista.

Alexandra Cheroiu, adevarul.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *