Accident la Roşiori, comuna Vadu Moldovei: Ioan Dan Niculescu, omul care l-a făcut pe Iohannis preşedinte, a murit

Ioan Dan Niculescu, unul dintre coordonatorii campaniei online a preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014, a murit într-un accident rutier produs, aseară, pe DN2.

Potrivit unor declaraţii ale purtătorului de cuvânt ISU Suceava, „Accidentul s-a produs între un autoturism şi o autoutilitară platformă cu un utilaj în spate. La faţa locului au venit pompierii militari de la Fălticeni şi un echipaj SMURD.” Şoferul autoturismului era încarcerat, iar în autoutilitară se aflau două persoane cu traumatisme uşoare.

„Şoferul autoturismului a fost descarcerat, iar cei de pe ambulanţă au declarat decesul întrucât acesta avea traumatisme incompatibile cu viaţa. Nu s-a mai putut face practic nimic pentru salvarea lui”, a completat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

La intrarea în satul Roşiori, comuna Vadu Moldovei, Ioan Dan Niculescu, de 38 de ani, care conducea un VW Golf, a intrat cu viteză într-o curbă şi a derapat, intrând pe contrasens în coliziune cu o autoutilitară.

Conform agenţiilor de ştiri, Ioan Niculescu a murit pe loc.

Ioan Dan Niculescu a absolvit Facultatea de Drept la Iaşi în 2002, dar nu a profesat ca avocat, ci a intrat în publicitate ca freelancer. În 2004 şi-a deschis deschis propria agenţie de creaţie.

Alături de Vlad Tăuşance şi Radu Negulescu, Ioan Dan Niculescu a coordonat cea mai de succes campanie politică online din România. În campania pentru Klaus Iohannis, el a fost cel care a stabilit coordonatele de brand.

Alexandra Marcu, zf.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *