Un avion s-a prăbuşit în judeţul Braşov, între Şinca Veche şi Perşani. O persoană a murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Braşov, între Şinca Veche şi Perşani. Aparatul, în care se aflau doi oameni, a luat foc la impactul cu solul. O persoană a murit, echipajele care au ajuns la locul accidentului au găsit-o carbonizată în epavă. Pilotul a supravieţuit, dar este în stare critică. Este transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş. Accidentul aviatic a avut loc într-o zona împădurită. Deocamdată, nu se cunosc care au fost cauzele. Dar Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov a început o anchetă.

O persoană a decedat în urma prăbușirii unui avion de mici dimensiuni între localitățile brașovene Șinca și Perșani din județul Brașov. Pasagerul a murit şi pilotul este rănit grav.

ACTUALIZARE 14.15 A apărut şi prima fotografie de la locul accidentului. În imagine, epava avionului şi pompierii care intervin pentru a stinge incendiul declanşat la impactul avionului cu solul.

VIDEO
Avon prăbușit lângă Șinca
ACTUALIZARE 14.05 Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a declarat pentru Telejurnal: „Apelul a ajuns prin 112 la ISU Braşov la ora 12.28. La ora 12.52 primele echipaje de intervenţie ale ISU, SMURD şi Ambulanţa Braşov au ajuns la faţa locului, elicopterul SMURD Mureş a aterizat la ora 13.00. O persoană fiind decedată, avionul fiind în flăcări, şi o persoană în afara avionului, care este în stare critică”.
Cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, a declarat pentru Telejurnal: „O persoană în stare gravă, a suferit mai multe arsuri la nivelul feţei, a membrelor inferioare, fracturi la tibie”.

ACTUALIZARE 13.54 Pilotul este un cetăţean italian în vârstă de 67 de ani şi este în stare gravă, a declarat pentru Digi 24 Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov

ACTUALIZARE 13.40 Parchetul Curții de Apel Brașov a constituit un dosar în cazul aeronavei de mici dimensiuni care s-a prăbușit sâmbătă în zona Perșani din județul Brașov, pentru cercetarea evenimentului, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

ACTUALIZARE 13.27 „Referitor la accidentul din Șinca Veche în care a fost implicat un avion de mici dimensiuni: erau două persoane la bord, una a decedat, a doua a suferit politraumatisme. A fost trimis un elicopter pentru a o prelua și a o transporta la spital. Elicopterul se afla în misiune spre Ghimbav și a fost direcționat spre Șinca Veche”, informează Ministerul Afacerilor Interne, pentru Agerpres.

Aparatul de zbor a luat foc în momentul prăbuşirii. O persoană a fost găsită carbonizată în epava avionului. O altă persoană este grav rănită şi se încearcă salvarea ei, a declarat pentru Digi 24 dr. Raed Arafat, şeful Departamentului de Urgenţă.

Persoana rănită are arsuri pe o suprafaţă mare din corp, a suferit şi numeroase fracturi, a declarat Ciprian Sfreja, şeful ISU Braşov.

Incendiul a fost stins de angajaţii MAI care au ajuns la locul accidentului.

stiri.tvr.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *