Accident la ieșirea din localitatea Vârșolt spre Hereclean, județul Sălaj: 13 persoane au fost rănite

Un număr de 13 persoane au fost transportate la spital în urma unui grav accident de circulație în care au fost implicate un microbuz și o autoutilitară, ce a avut loc marți dimineața, pe DN1H Zalău – Șimleu Silvaniei, la ieșirea din localitatea Vârșolt spre Hereclean, traficul fiind actualmente blocat pe ambele sensuri de circulație.

Numărul mare de victime a dus la activarea planului roșu de intervenție

„Un grav accident de circulație a avut loc între localitățile Hereclean și Vârșolț, după ce o autoutilitară a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că șoferul autoutilitarei, într-o curbă la dreapta, din cauza neatenției, a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu un microbuz. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat în șanț, 13 persoane fiind transportate la spital”, a declarat marți, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Potrivit sursei citate, traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sebastian Olaru, Marius Frățilă, Andreea Lăzăroiu, agerpres

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *