Jaf armat la o filială a Raiffeisen Bank din Bistrita

Jaf armat în Bistrița, în această dimineață! Atacul sub amenințarea armei a avut loc în urmă cu puțin timp la o filială a Raiffeisen Bank situată pe strada Năsăudului, colț cu Calea Moldovei. Accesul în zonă a fost restricționat, polițiștii desfășurând chiar acum cercetări la fața locului.

Jaful a avut loc în această dimineață, la una dintre filialele Raiffeisen Bank, situată pe strada Năsăudului, colț cu Calea Moldovei, din Bistrița. Din primele noastre informații reiese că un bărbat a intrat cu un pistol în bancă, ar fi cerut banii, i-a luat și a ieșit în scurt timp.

Atacul ar fi durat doar câteva zeci de secunde. Pe momentul jafului, bărbatul i-ar fi ținut și ostatici pe angajații băncii. Suma pe care ar fi luat-o, se pare că, era una importantă.

Nu este exclus ca bărbatul să fi primit un pont, acționând tocmai când banca se aproviziona cu bani.

UPDATE 1:

Jaful s-a produs dimineața. Bărbatul s-a pus la coadă în spatele unei femei care venise la bancă să-și plătească o rată. Imediat ce s-ar fi așezat la coadă, bărbatul ar fi ridicat pistolul deasupra femeii și ar fi spus: „Nu mișcați, este un jaf!”. Femeia care se afla în bancă a reușit să fugă, ajungând la o tonetă de ziare din apropiere. Vânzătoarea de la toneta de ziare a fost cea care a alertat poliția.

Femeia care se afla în bancă în momentul producerii jafului spune că l-a văzut pe bărbat în timp ce fugea pe strada Năsăudului spre zona Lamă.

Potrivit reprezentanților poliției bistrițene, bărbatul are în jur de 30 de ani, avea ochelari de soare și o șapcă pe cap și nu și-a ascuns fața cu nicio mască. Deocamdată nu se știe prejudiciul. Poliția a confirmat faptul că nicio persoană nu a fost rănită și că bărbatul a intrat în bancă cu o armă.

UPDATE 2:

„În jurul orelor 10:27, Poliția a fost sesizată despre faptul că un bărbat a pătruns în sediul unei unități bancare din Bistrița, unde, prin amenințare cu o armă a cerut banii din seif. Acesta a sustras o sumă de bani urmând ca reprezentanții unității bancare să ne comunice prejudiciul. Facem precizarea că nu a fost rănită nicio persoană”, a declarat presei Alexandra Vereșezan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Poliția încă îl caută pe făptaș, instituind filtre în întreg județul și în județele limitrofe.

Bianca Sara, bistriteanul.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *