Jaf armat la o filială a Raiffeisen Bank din Bistrita

Jaf armat în Bistrița, în această dimineață! Atacul sub amenințarea armei a avut loc în urmă cu puțin timp la o filială a Raiffeisen Bank situată pe strada Năsăudului, colț cu Calea Moldovei. Accesul în zonă a fost restricționat, polițiștii desfășurând chiar acum cercetări la fața locului.

Jaful a avut loc în această dimineață, la una dintre filialele Raiffeisen Bank, situată pe strada Năsăudului, colț cu Calea Moldovei, din Bistrița. Din primele noastre informații reiese că un bărbat a intrat cu un pistol în bancă, ar fi cerut banii, i-a luat și a ieșit în scurt timp.

Atacul ar fi durat doar câteva zeci de secunde. Pe momentul jafului, bărbatul i-ar fi ținut și ostatici pe angajații băncii. Suma pe care ar fi luat-o, se pare că, era una importantă.

Nu este exclus ca bărbatul să fi primit un pont, acționând tocmai când banca se aproviziona cu bani.

UPDATE 1:

Jaful s-a produs dimineața. Bărbatul s-a pus la coadă în spatele unei femei care venise la bancă să-și plătească o rată. Imediat ce s-ar fi așezat la coadă, bărbatul ar fi ridicat pistolul deasupra femeii și ar fi spus: „Nu mișcați, este un jaf!”. Femeia care se afla în bancă a reușit să fugă, ajungând la o tonetă de ziare din apropiere. Vânzătoarea de la toneta de ziare a fost cea care a alertat poliția.

Femeia care se afla în bancă în momentul producerii jafului spune că l-a văzut pe bărbat în timp ce fugea pe strada Năsăudului spre zona Lamă.

Potrivit reprezentanților poliției bistrițene, bărbatul are în jur de 30 de ani, avea ochelari de soare și o șapcă pe cap și nu și-a ascuns fața cu nicio mască. Deocamdată nu se știe prejudiciul. Poliția a confirmat faptul că nicio persoană nu a fost rănită și că bărbatul a intrat în bancă cu o armă.

UPDATE 2:

„În jurul orelor 10:27, Poliția a fost sesizată despre faptul că un bărbat a pătruns în sediul unei unități bancare din Bistrița, unde, prin amenințare cu o armă a cerut banii din seif. Acesta a sustras o sumă de bani urmând ca reprezentanții unității bancare să ne comunice prejudiciul. Facem precizarea că nu a fost rănită nicio persoană”, a declarat presei Alexandra Vereșezan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Poliția încă îl caută pe făptaș, instituind filtre în întreg județul și în județele limitrofe.

Bianca Sara, bistriteanul.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.