Incendiu puternic la o cherhana din Vadu (Video)

Incendiu devastator in paradisul salbatic, de la Vadu. O cherhana s-a aprins, iar zeci de turisti aflati pe terasa restaurantului au intrat in panica, in momentul in care au vazut valvataia, dar mai ales o butelie, care explodeaza.

Cinci ore s-au chinuit pompierii sa inlature pericolul alimentat de vantul puternic. Potrivit uneia dintre ipoteze, focul ar fi fost pus intentionat. Si anul trecut, o alta cherhana din aceeasi zona a ajuns scrum.

Turistii au avut o sansa uriasa pentru ca au vazut din timp flacarile undeva in spatele cherhanelei. Oamenii au fugit pe plaja si au dat alarma. Citeva minute mai tarziu, una dintre buteliile aflate in bucatarie a explodat iar toata de constructia de lemn si stuf s-a transformat intr-o torta.

Unul dintre turisti si-a dat seama ca in cladire sunt si alte butelii si atunci si-a anuntat prietenii. Intre timp, doua echipaje de la ISU Dobrogea au ajuns la fata locului si impreuna cu jandarmii au izolat intreaga zona. Militarii au observat 6 butelii incarcate cu butan si propan.

Initial pompierii au crezut ca totul a pornit de la un scurt circuit. In aceasta dupa amiaza, anchetatorii au luat insa in calcul si ipoteza unui incendiu provocat.

Anul trecut o alta cherhana in care proprietarul a investit peste 100 de mii de euro a fost distrusa. In urma unui foc pus intentionat restaurantul a fost facut scrum.

stirileprotv.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *