Accident de motocicleta la Brasov. Doi tineri au murit

Doi tineri, unul de 26 de ani, celalalt de 27, au murit intr-un cumplit accident petrecut marti dupa amiaza la Brasov. Cei doi se aflau pe o motocicleta care a fost lovita violent de o masina.

Unul dintre baieti nu purta casca si a sfarsit pe loc. Celalalt a fost azvarlit in impact la 50 de metri distanta si inca traia cand au sosit medicii. Insa a intrat imediat in stop cardio-respirator si nu a mai putut fi resuscitat.

Unul dintre cei doi tineri urma sa se casatoareasca in acest weekend si tocmai fusese la o intalnire cu prietenii ca sa le dea detalii despre nunta. A plecat apoi cu motocicleta insotit de unul dintre amici. Cei doi mergeau pe un bulevard cu prioritate, cand o masina, iesita dintr-o curte, le-a taiat calea. Martorii spun ca tinerii n-au avut cum sa evite impactul nimicitor. Cand a ajuns la locul accidentului, viitoarea sotie a tanarului care urma sa se casatoreasca a intrat in stare de soc si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Accidentul a avut loc pe strada 13 Decembrie din municipiul Brasov, in fata Sectiei 3 de Politie.
Un barbat de 42 de ani, aflat la volanul unui autoturism Toyota, nu s-a asigurat cand a iesit dintr-o parcare si a lovit o motocicleta. „Soferul autoturismului, un barbat de 42 de ani, care se afla in masina alaturi de sotie, nu s-a asigurat cand a iesit din parcare in bulevardul 13 Decembrie si a lovit in plin motocicleta”, a declarat comisar sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov.

In urma impactului, doua persoane aflate pe motocicleta au fost aruncate la cativa metri distanta. Una din persoane a murit pe loc, iar cea de-a doua – la scurt timp dupa accident.
Traficul in zona producerii accidentului a fost blocat din cauza accidentului.

stirileprotv.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *