Ce CV are Mădălina Puşcalău Dobrovolschi, noul purtător de cuvânt al preşedintelui României

Moderator al emisiunilor de dezbatere la Televiziunea Publică din luna ianuarie a acestui an, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi este noul purtător de cuvânt al preşedintelui României.

Mădălina Puşcalău a susţinut miercuri seară prima declaraţie de presă, anunţând noua poziţie pe care o va ocupa în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

„Vreau să-i mulţumesc preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, pentru această oportunitate şi în primul rând pentru încrederea pe care mi-o acordă„, a transmis Mădălina Puşcalău Dobrovolschi.

Răspunzând unei întrebări adresate de o fostă colegă jurnalist, ea a subliniat că a fost o discuţie la jumătatea lunii august cu preşedintele Klaus Iohannis, care i-a propus funcţia de purtător de cuvânt. „Am cântărit aşa vreo două săptămâni să îmi dau seama dacă am curajul să îmi asum o responsabilitate atât de mare şi (…) iată că argumentele pro au fost cele care au învins”.

Şeful statului nu mai avea purtător de cuvânt din aprilie anul trecut, când Tatiana Niculescu-Bran şi-a anunţat retragerea din această funcţie.

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi se alăturase echipei de jurnalişti moderatori ai emisiunii Prim-plan de la TVR în luna ianuarie a acestui an. Ea a revenit atunci la Televiziunea Publică după aproape 10 ani.

În noiembrie 2014, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi a moderat dezbaterea finală a candidaţilor Klaus Iohannis şi Victor Ponta pentru alegerile prezidenţiale.

Şi-a început munca în televiziune în 2004 ca reporter/corespondent politic la Departamentul Ştiri al B1 TV. A continuat la Departamentul Ştiri al TVR, tot ca reporter/corespondent politic, în perioada 2005 – 2006.

Apoi a fost redactor-prezentator la Realitatea TV, editor-prezentator Antena 3, editor-prezentator ştiri şi realizator talk-show politic la B1 TV.

stiri.tvr.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *