Explozie într-un bar din Sighișoara. Trei persoane au fost rănite

Explozia produsă miercuri într-un bar din Sighișoara, în urma căreia trei persoane au suferit arsuri de gradul I și II pe mâini și pe fețe, s-a produs în timp ce două persoane încercau să instaleze o butelie cu gaz la o sursă de încălzire.

Victimele — două femei de 41 si 56 ani și un bărbat de 52 ani — au fost stabilizate de medicii din Sighișoara și au fost apoi trimise la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Din declarațiile martorilor a reieșit că suflul exploziei a spart ușile barului, iar cioburile au zburat până în pereții Școlii Gimnaziale ‘Miron Neagu’, situată vis-a-vis, nefiind înregistrate victime în rândul elevilor sau profesorilor.

Profesorii susțin că s-a auzit un sunet puternic și geamuri sparte, însă copiii erau în pauză, în curtea școlii, și nu au fost niciun fel de problemă.

Proprietara barului, Simona Gut, a declarat că nu se afla acolo în momentul exploziei, operațiunea de instalare a buteliei fiind efectuată de barman și de o cumnată a sa, iar în bar se mai afla în acel moment și o altă femeie.

La locul producerii exploziei au venit, pentru a face cercetări, și reprezentanții E.ON Gaz.

Dorina Matiș, Diana Dumitru, Anda Badea, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *