Franklin Templeton l-a numit pe Johan Meyer co-manager de portofoliu al Fondului Proprietatea

Administratorul unic Franklin Templeton l-a numit pe Johan Meyer co-manager de portofoliu al Fondului Proprietatea, unde va lucra cu managerul din ultimii 6 ani al FP, Greg Konieczny.

Începând de astăzi, Fondul Proprietatea are în persoana sud-africanului Johan Meyer un al doilea om la conducerea Fondului Proprietatea (FP). Compania de administrare Franklin Templeton Investment Management Ltd. l-a numit pe acesta în funcția de Co-CEO al subsidiarei sale de la București și Co-Manager al Fondului, unde va lucra împreună cu Greg Konieczny, cel care de 6 ani este la conducerea celui mai vizibil emitent de la Bursa de Valori București din ultimii 5 ani.

Meyer lucrează din 2004 în cadrul grupului Franklin Templeton, înainte de acest moment el ocupând pentru un an poziția de lector asistent în cadrul Universității din Pretoria (Africa de Sud), potrivit portalului LinekIn, al cărei absolvent este și unde a urmat și cursuri post-universitare în domeniul economic. Cunoaște limbile engleză și afrikaans și, în vederea noului post, învață, în prezent, și limba română.

Meyer vine cu experiența sa de administrator în sectorul piețelor emergente să îl secondeze pe Konieczny, ale cărui performanțe de-a lungul anilor sunt caracterizate ca fiind excelente. 

Adrian Panaite, Profit.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *