Crima la Sighisoara. Un barbat si-a ucis sotia, apoi s-a sinucis

Caz socant in Sighisoara, unde un barbat de 58 de ani s-a sinucis intr-o padure si anchetatorii au aflat apoi ca, inainte de a-si lua viata, el si-a omorat cu bestialitate nevasta de 48 de ani.

Criminalistii au gasit apoi si un bilet de adio in care individul marturisea totul. O adolescenta de 14 ani a ramas acum orfana si este ajutata de un psiholog sa treaca peste aceasta trauma.

Cei doi soti erau divortati de trei ani, insa locuiau in aceeasi casa impreuna cu fiica lor de 14 ani. In urma cu doua zile, cand fata era plecata intr-o excursie, se pare ca s-au certat cumplit si intr-un moment de furie barbatul si-a omorat fosta sotie. A doua zi a sunat-o pe sora femeii si i-a povestit tot ceea ce a facut, apoi s-a sinucis intr-o padure.

„Am iesit si vecinii au zis ca Mihaela a murit. Eu am sunat la 11 jumate si ea nu a raspuns, am crezut ca doarme, ca dupa masa trebuia sa mearga la serviciu si masina lui era acolo. Pana a venit politia, masina nu mai era. Unde s-a dus, nu stiu”, povesteste o vecina.

Anchetatorii au gasit si un bilet de adio pe masa din bucatarie, in care barbatul a recunoscut crima si a dat indicii despre locul in care avea sa-si puna capat zilelor. Vecinii sunt socati de cele petrecute.

„A fost o femeie foarte cumsecade, si sotul, chiar nu ma asteptam… Nu ma gandeam la asa ceva. In casa omului nicioadata nu poti sa stii ce face”, spune alta vecina.

Cei doi soti vor fi imormantati marti, la Sighisoara.

Crima a avut loc in sufrageria apartamentului, dupa o discutie aprinsa pe motive de gelozie, au dedus anchetatorii, in urma interogarii vecinilor si a apropiatilor celor doi. A doua zi, dupa ce a comis omorul, barbatul, chinuit de remuscari si poate si de frica pedepsei, si-a pus capat zilelor.

In apartament, criminalistii au gasit si arma folosita – un ciocan. Fata de 14 ani a celor doi soti a aflat abia duminica seara de moartea parintilor si este acum consiliata de un psiholog. Cel mai probabil, adolescenta va locui de-acum la rudele dinspre mama.

stirileprotv.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *