Cine este Sorin Grindeanu, nominalizat la funcția de prim-ministru

Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, este noua propunere a PSD pentru postul de premier, potrivit anunţului făcut de către Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Naţional Executiv, notează agenția News.ro.

„Am avut o discuţie adâncă, profundă în Comitetul Executiv Naţional, în care i-am rugat pe colegi să îşi spună părerea bazată şi pe discuţiile cu oamenii din judeţ. Sigur că a fost un curent în ultimele zile, şi ieri, şi azi-noapte, şi azi dimineaţă, mii de mesaje în care ne cereau să trecem la suspendarea preşedintelui. Într-adevăr, avem o armă foarte puternică reprezentată de majoritatea în Parlament, pentru că e puterea dată de popor. În acelasi timp, nu sunt iresponsabil să folosim această armă în a face rău ţării”, a declarat Liviu Dragnea.

Recomandarea editoruluiCine este, ce CV are și ce avere declară Sorin Grindeanu, nominalizat la funcția de prim-ministru

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a anunţat că social-democraţii renunţă la propunerea Sevil Shhaideh, după ce liderul partidului a vorbit cu Shhaideh, care i-a spus că a primit ameninţări cu moartea după nominalizarea ei.

În consecinţă, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis să îl propună pe Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi şef al organizaţiei judeţene.

”Am ales să nu aruncăm ţara într-o criză politică. Am propus colegilor mei, după ce m-am consultat cu domnul Tăriceanu şi susţine această propunere, ca propunerea noastră să fie domnul Sorin Grindeanu. Nu e agent Hamas, poate se descoperă că este KGB, că a omorât pe cineva… Sper că această propunere să fie luată în serios”, a spus Dragnea, care a precizat că el a făcut propunerea în cadrul CExN.

news.ro

 

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *