Ce CV are Ana Birchall, propusă pentru funcţia de ministru al Afacerilor Europene

Ana Birchall, care ar fi propusă ministru pentru Afaceri Europene, este din februarie 2015 preşedinte al Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor. Ana Birchall a intrat prima dată în parlament în 2012, ca deputat de Vaslui.

În perioada aprilie 2014 – octombrie 2015, Ana Birchall a fost Înalt Reprezentant al Primului-Ministru pentru afaceri europene şi parteneriat cu Statele Unite ale Americii, o funcţie neretribuită.

Ana Birchall are o declaraţie de avere destul de consistentă. Ana Birchall are proprietăți și conturi bancare în România și SUA de sute de mii de euro şi dolari. Deține de asemenea bijuterii în valoare de 46.000 de euro și un lingou de aur. Şi asta nu e tot.

Ana Birchall mai are 3 terenuri în judeţul Suceava, 2 apartamente în Bucureşti, o casă de vacanţă tot în Suceava dar şi 2 în Statele Unite, ultimele două fiind achiziţionate pentru fiul ei, Andrew.

Ca deputat a încasat un salariu de aproximativ 77.000 de lei.

În declaraţia sa de avere sunt trecute şi datoriile, după ce a făcut 3 împrumuturi la bănci, două în România şi unul în Statele Unite. Iar din afacerile imobiliare din America a încasat alături de soţul său aproximativ 70.000 de dolari.

Declarație de avere Ana Birchall

DA_2016-10-06_ANA BIRCHALL

realitatea.net

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *