Ce CV are Iulian Iancu, propus pentru functia de ministru al Energiei. Iulian Iancu are o casa de 650 mp în Mediaş

Iulian Iancu, propunerea la Energie, este deputat PSD şi preşedinte al Comisiei de Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor.

În octombrie 2015, Iulian Iancu a fost propunerea României pentru un loc în consiliul de administraţie al Agenţiei Europene pentru Cooperare în Energie.

Potrivit CV-ului său, Iulian Iancu a fost şi preşedinte al Autorităţii de Reglementare în domeniul Gazelor Naturale şi al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei. Iulian Iancu are 5 terenuri în Bucureşti, Mediaş, Moeciu şi Sovata, cel mai mare fiind de peste 800 de metri pătraţi.

Iulian Iancu are o casă de peste 650 de metri pătraţi în Mediaş şi un apartament de aproximativ 150 de metri pătraţi în Capitală. De asemenea, deţine bijuterii de 7.000 de euro şi o maşină din anul 2005.

Declarație de avere Iulian Iancu

DA_2016-10-18_IANCU-GH-IULIAN

Vezi CV-ul lui Iulian Iancu

CV-Iulian-Iancu

Iulian Iancu are un singur cont bancar de peste 22.000 de lei, dar se remarcă prin faptul că deţine acţiuni la 4 companii, cele mai valoroase de peste 35.000 de lei. Şi la capitolul salariu stă foarte bine. Ca deputat a încasat un venit anual de aproape 65.000 de lei, a mai primit 1.800 de lei ca şi cadru didactic asociat la ASE şi încă aproximativ 2.200 de lei ca şi cercetător.

realitatea.net

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *