Medieșeanul Aristotel Jude a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei

Aristotel Marius Jude

Medieșeanul Aristotel Jude a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei în data de 11 ianuarie, prin decizia Prim-Ministrului nr. 42/2017, publicată în Monitorul Oficial nr. 33/2017. Jude a fost înlocuit în funcție de Doru Vișan, directorul Sucursalei Electrocentrale Paroşeni.

Aristotel Jude a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Energiei în perioada 11 decembrie 2015 – 11 ianuarie 2017 și anterior a deținut mai multe funcții printre care cea de de director al Direcției Cooperare și Relații Corporatiste al Romgaz, de Consilier Manager în cadrul aceleiași companii, dar și de director al S.C. Gospodăria Comunală S.A. Mediaș, până la data de 6 februarie 2014.

Recomandarea editoruluiAristotel Jude, fost director al CA Gospodăria Comunală Mediaș, numit secretar de stat în Ministerul Energiei

Cine este Doru Vișan, noul secretar de stat la Ministerul Energiei

Doru Vișan, cel care îl înlocuiește pe Jude la Ministerul Energiei, a ocupat funcția de director al Sucursalei Electrocentrale Paroșeni din 1999 și până în prezent, în perioada amintită sucursala purtând mai multe denumiri și aparținând de actualul Complexul Energetic Hunedoara S.A., o altă companie al cărei acționar majoritat este statul român.

CV Doru Vișan

cv-doru-visan

Alexandru Mihai

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *