Municipiul Sibiu este prezent la Târgul de Turism de la Viena

Primăria Sibiu continuă strategia de promovare turistică a orașului, o parte importantă a acesteia fiind participarea la târgurile de turism. În aceste zile Municipiul Sibiu este prezent la Târgul de Turism de la Viena pentru a prezenta oferta culturală și turistică a orașului. Reprezentanții Primăriei Sibiu vor întâmpina publicul interesat alături de colegii de la Asociația Județeană de Turism Sibiu, desk-ul Sibiului fiind amenajat în cadrul standului României.

“Echipa noastră va prezenta alături de reprezentanții județului oferta gastronomică a regiunii Sibiu, acesta fiind cel mai nou proiect pe care ne concentrăm eforturile. În egală măsură însă, municipiul Sibiu va continua să promoveze oferta culturală a orașului. Sibiul dorește să își mențină bine conturat și acest statut de locație de turism cultural. Odată cu statutul de Regiune Gastronomică Europeană sperăm să câștigăm o nouă cale de a atrage turiștii în zona noastră, capitalizând valoare și tradiția culturii gastronomice din regiunea Sibiu.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Reprezentanții Primăriei Sibiu vor împărți vizitatorilor târgului peste 1.300 de materiale de promovare în limba germană și engleză și anume noua broșură generală a Sibiului tipărită și lansată la sfârșitul anului 2016, hărți cu centrul istoric, cu orașul și cu împrejurimile, materiale informative privind aplicația Sibiu City App, precum și DVD-uri conținând informații despre patrimoniul cultural.

Târgul de Turism de la Viena se desfășoară în perioada 12-15 ianuarie și este un eveniment dedicat atât publicului larg din Austria în căutare de noi destinaţii de călătorie pentru petrecerea concediilor şi vacanţelor, cât şi specialiştilor din domeniul turismului din întreaga lume prezenţi la acest târg.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *