Sibiu: Licitație pentru ocuparea standurilor de comercializare a suvenirurilor de pe strada Papiu Ilarian

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat organizează în data de 6 februarie 2017 o licitație în vederea închirierii celor 28 de standuri de prezentare şi vânzare care vor fi amplasate pe strada Al. Papiu Ilarian din municipiul Sibiu. Conform hotărârii Consiliului Local, standurile vor putea fi utilizate pentru vânzarea de articole handmade, articole de artizanat, anticariat, tablouri și vederi.

“Am decis amplasarea acestor standuri pentru a ordona comerțul stradal în zona istorică a orașului. Măsura este necesară pentru aspectul unei străzi care face parte din valorosul centru istoric al Sibiului, oferind comercianților un spațiu civilizat, funcțional și estetic din care să își vândă produsele.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Licitaţia se va organiza în data de 6 februarie 2017, la ora 11, în sala 313 de la mansarda clădirii Primăriei Municipiului Sibiu, de pe str. Samuel Brukenthal, nr. 2.

Cei interesați să închirieze unul dintre aceste standuri se pot înscrie la licitație până în 3 februarie 2017, la ora 12, la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat cu sediul pe B-dul Victoriei, nr. 1-3, camera S13, în programul de lucru de luni-joi între orele 9-15 şi vineri între orele 9-12.30.

De la sediul acestui serviciu se poate procura și caietul de sarcini. Participanții vor depune o garanție de participare la licitație de 150 de lei, iar taxa de participare este de 50 de lei. Prețul de pornire pentru închirierea unui stand este de 1460 lei/stand/an, iar pasul de strigare este de 50 de lei. Contractul de închiriere cu ofertanții câștigători se va încheia pe o perioadă de 2 ani.

Pentru informații suplimentare puteți contacta serviciul public aminit la numărul de telefon 0269/213302.

Mai multe detalii cu privire la standuri și procedura de licitație puteți găsi pe site-ul http://www.sibiu.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *