Cum are Asirom VIG grijă de sănătatea celor 6.300 de angajați ai SNGN Romgaz Mediaș

Asirom VIG a câștigat licitația pentru furnizarea de servicii de asigurare voluntară de sănătate a celor 6.300 de angajați ai Romgaz. Cu o perioadă de 2 ani, polița a fost estimată la 13,78 milioane de lei și a fost atribuită pentru 13,68 milioane de lei.

Cabinete de practică independentă a profesiei de asistent medical, moașă și asistent medical generalist

La licitație a depus ofertă și Omniasig VIG, în asociere cu Signal Iduna Romania.

“Obiectul achiziției îl constituie încheierea de contracte de asigurare voluntară de sănătate pentru angajații SNGN Romgaz Mediaș. Numărul angajaților la data de 1 mai 2016 este de 6.300.

Valoarea primei de asigurare pentru fiecare angajat este de maxim 1.094 lei/angajat/an”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Asirom a depus oferta împreună cu Medical Ocupational SRL București.

“Achiziția are în vedere asigurarea unui pachet de servicii medicale de bază (servicii medicale de spitalizare, servicii medicale acordate în ambulatoriu de specialitate, servicii de urgență, servicii de stomatologie, servicii medicale de prevenție, servicii suport – dispecerat call center medical 24/24 ore 7/7 zile) și suplimentat (servicii medicale de recuperare și fizioterapie, beneficii de plată la dispozitive protezare și beneficii de plată la servicii medicale de monitorizare boli cornice)”, se mai arată în documentația licitației.

Adrian Dumitrache – Profit.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *