Noi acționari la fabrica de medicamente Polisano Pharmaceuticals a familiei Vonica din Sibiu

Deputatul Remus Borza, omul de afaceri Gruia Stoica, prin Grampet, și familia Nicoleta și Adrian Munteanu, partenerii lui Borza la Euro Insol, au devenit acționari la fabrica de medicamente Polisano Pharmaceuticals dezvoltată de familia Vonica la Sibiu, printr-o majorare de capital în valoare totală de 26,8 milioane lei, echivalentă unui pachet de 31% din acțiuni.

Pachetul majoritar al companiei rămâne sub controlul Andreei Loredana Gligor-Vonica, fiica fondatorului grupului farmaceutic din Sibiu.

Astfel, Remus Borza deține 6,977% din companie, în urma conversiei unei creanțe de 5,9 milioane lei pe care Polisano Pharmaceuticals o avea la acesta și a unui aport de 67.500 lei, Nicoleta Munteanu are 6,977% tot din conversia unei creanțe de 5,9 milioane lei și prin plata sumei de 67.500 lei, iar Adrian Munteanu are 1,55% prin transformarea unei creanțe de 1,32 milioane lei și un aport de 15.000 lei.

Doar Grampet, controlată de omul de afaceri Gruia Stoica, a venit cu un aport în numerar de 13,4 milioane lei, în urma căruia a intrat în posesia a 15,5% din acțiunile Polisano Pharmaceuticals.

Ana Maria Petcana – Profit.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *