Sibiu Wedding Days 2017. Târgul de nunți de la Sibiu are loc între 10 și 12 februarie

Sibiu Wedding Days, cel mai mare târg de nunți din Sibiu, se va desfășura în perioada 10-12 Februarie 2017, la Redal Expo. Cea de-a șasea ediție a expoziției reunește o gama variată de produse și servicii dedicate nunților, venind în sprijinul vizitatorilor cu idei, propuneri și oferte speciale, pentru o nuntă perfectă.

Timp de trei zile, cei care doresc să se căsătorească vor avea ocazia să se consulte cu wedding planneri renumiți și să afle cele mai noi tendințe în materie de aranjamente florale, decorațiuni, fotografie de nuntă, muzică, saloane de evenimente, accesorii, invitații și multe altele.

În ceea ce privește ținutele pentru ziua cea mare, viitorii miri vor avea ocazia să probeze și să își aleagă atât rochia de mireasă, cât și costumul de mire, dintre sute de modele create dupa trendurile acestui an, la prețuri promoționale.

2.000 de metri pătrați de expoziție

Târgul de nunți de la Sibiu se devoltă de la an la an, reunind din ce în ce mai mulți expozanți din domeniu, într-un cadru special amenajat. Astfel, spre deosebire de edițiile anterioare, în 2017 târgul de nunți se va desfășura la Redal Expo, pe o suprafață expoziționala de două ori mai mare ca până acum: 2.000 de metri pătrați.

Sibiu Wedding Days este un eveniment organizat de Daka Expo. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați www.sibiuwedding.ro sau pagina oficială de Facebook a expoziției.

 

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *