Primăria Sibiu: Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar va fi reluată

Suspendată în mai 2015, ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar va fi reluată în municipiul Sibiu ca urmare a noilor prevederi legislative, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 965/2016 pentru modificarea și completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Foto via © Shutterstock.com

Conform acestei hotărâri care va intra în vigoare în data de 21 ianuarie 2017, ridicarea vehiculelor constituie un serviciu public care se realizează de către administratorul drumului public sau, după caz, de către administrația publică locală.

Având în vedere că Municipiul Sibiu are ambele calități, primarul Astrid Fodor va propune Consiliului Local în ședința din luna ianuarie ca serviciul de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar să fie gestionat de Poliția Locală Sibiu.

Poliția Locală va organiza ulterior compartimentul specializat, programul și regulamentul pentru ridicarea acestor mașini. Primăria Sibiu va anunța data de la care va începe activitatea propriu-zisă.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *