Iniţiativa legislativă în Suedia: Pauză de sex pentru angajaţi

Pauza de sex: este iniţiativa unui social democrat din Suedia, care l-ar putea transforma în cel mai popular politician de pe planetă. Practic, ce propune el este ca angajaţii să aibă posibilitatea de a înlocui ora de gimnastică, inclusă în programul zilnic, cu o vizită acasă, pentru a avea momente de intimitate cu partenerul de viaţă.

De ce să pierzi vremea într-o sală închisă, alergând pe o bandă sau trăgând de fiare ca să te relaxezi, când poţi fi alături de partenera ta chiar în timpul programului. Aceasta este filozofia tânărului social democrat Per Erik Muskos, membru al Consiliului Local. De altfel, el le-a permis deja subalternilor să-şi folosească timpul pentru sport în acest scop.

Per Erik Muskos, consilier municipal: „Nu e nimic ciudat dacă foloseşti ora plătită de companie la o sală de sport să alergi în loc să faci fitness. Daca eşti norocos şi partenerul/ partenera este acasă în acel interval orar, cred că te poţi duce. Ce se întâmplă acasă, nu mai e treaba noastră.”

Propunerea lui a fost făcută după ce a văzut rezultatele unui studiu care arată că adulţii nu mai au practic timp pentru ei deloc şi sunt extrem de stresaţi.

Politicianul spune că avantajele sunt multiple: oamenii devin mai sociabili, sunt mai relaxaţi, iar relaţia de cuplu este mai rezistentă.

stiri.tvr.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *