PricewaterhouseCoopers, compania care se ocupă de numărătoarea voturilor la Oscar, şi-a cerut scuze pentru gafă

PricewaterhouseCoopers, compania care se ocupă de numărătoarea voturilor membrilor Academiei de film americane, şi-a cerut scuze pentru gafa stânjenitoare de la sfârşitul galei Oscar, când premiul pentru cel mai bun film i-a fost acordat lungmetrajului La La Land, în locul adevăratului câştigător – „Moonlight”, informează The Guardian. În plus, compania a anunţat că incidentul va fi investigat.

„Ne cerem sincer scuze «Moonlight», «La La Land», lui Warren Beatty, Faye Dunaway, şi spectatorilor Oscarurilor pentru eroarea făcută în timpul anunţului pentru cel mai bun film. Prezentatorii au primit din greşeală plicul destinat altei categorii, iar, când s-a aflat ce se întâmplase de fapt, prezentatorii au reacţionat imediat”, se arată în precizarea făcută de compania PricewaterhouseCoopers.

Potrivit PricewaterhouseCoopers, va fi deschisă o investigaţie în acest sens.
„Investigăm în prezent cum s-a putut întâmpla acest lucru şi regretăm profund că s-a întâmplat. Apreciem graţia cu care nominalizaţii, Academia, ABC, şi Jimmy Kimmel au gestionat situaţia”, notează PricewaterhouseCoopers.

Producţia „Moonlight”, regizată de Barry Jenkins, a câştigat, duminică seară, la Los Angeles, premiul pentru cel mai bun film în cadrul celei de a 89-a ediţii a premiilor Academiei americane de film. Warren Beatty, cel care a decernat trofeul, anunţase iniţial, în mod eronat, că „La La Land” a câştigat acest premiu.

Emma Stone (La La Land) şi Casey Affleck (Manchester by the Sea) au câştigat Oscarurile pentru cei mai buni actori în roluri principale, în cadrul celei de a 89-a ediţii a premiilor Academiei americane de film, decernate duminică seară la Los Angeles.
Actriţa a declarat că a avut la ea în permanenţă cartonaşul care o desemna câştigătoare şi nu are idee cum a ajuns la Warren Beatty.

„Am ţinut în mână tot timpul cartonaşul cu cea mai bună actriţă în rol principal. Nu sunt sigură cum s-a întâmplat totul. Unul dintre managerii scenei a venit pe scenă şi a început să pună întrebări. Sunt mai mult decât încântată pentru Moonlight şi cred că este unul dintre cele mai bune filme făcute vreodată”, a declarat actriţa.

curierulnational.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *